Apunta't a la Garantia Juvenil

25/07/2017 Lloc:Oficina Jove de la Ribera d'Ebre

Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil

 

Dimarts 25 de juliol de 2017 va sortir la convocatòria que té l'objectiu d'incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

El SOC subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa.

Les entitats beneficiaries d'aquesta subvenció són els ajuntaments de Catalunya; els consells comarcals de Catalunya; i les entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes i amb centre de treball a Catalunya.

 

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de:

  • Ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil;
  • estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya;
  • acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional;
  • complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques. 

Les persones joves que hagin participat al Programa a la Convocatòria de l’exercici 2016 no podran participar a la convocatòria d’enguany.

 
La inscripció al Sistema Nacional de Garantia Juvenil es realitza a l'Oficina de Jove de la Ribera d'Ebre ubicada a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.
 
Més informació al telèfon 977 401 851 o a l'adreça electrònica garantiajuvenil@riberaebre.org.