Miquel Angel Ribes Jornet

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’ajuntament d’Ascó,

Aquest volem que sigui un espai viu que doni resposta a les necessitats de les persones usuàries. Avui en dia no s’entendria una administració que no apostés per aquests recursos per agilitzar les gestions i per millorar l’atenció a la ciutadania.

El nostre lloc web ha de ser una finestra a l’actualitat d’Ascó com a canal de comunicació de les notícies més destacades que genera la institució, però també com un referent informatiu de les activitats organitzades a Ascó i que són un reflex de la vitalitat del dia a dia del nostre poble.

Al mateix temps, des de la web hem de seguir promovent l’ús de la seu electrònica de l’ajuntament i facilitar els tràmits als i les ciutadans(es. Cada cop són més les gestions que es poden dur a terme des de casa i amb un clic, per tant, ampliem els canals per mantenir el vincle entre l’ajuntament i el veïnat.

Un altre dels punts que creiem necessari impulsar és la transparència. Un govern obert és un compromís del nostre equip, per això, la web ha de ser una eina de proximitat i de rendició de comptes de la nostra gestió envers vosaltres.

A tots i totes els qui visiteu aquest lloc web i no sou veïns/es d’Ascó, us convido a convertir en real la visita virtual. Som un poble obert i hospitalari, que té molts encants –naturals, patrimonials i culturals- i amb un programa d’activitats atapeït. Per tant, us animo a consultar els apartats de turisme i d’història de la vila i a buscar un lloc a l’agenda per compartir amb nosaltres.

Des d’aquest racó a la vora de l’Ebre, us saluda cordialment,

MIQUEL ÀNGEL RIBES i JORNET
Alcalde d’Ascó