Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’ajuntament d’Ascó,

Aquest volem que sigui un espai viu que doni resposta a les necessitats dels seus usuaris. Avui en dia no s’entendria una administració que no apostés per aquests recursos per agilitzar les gestions i per millorar l’atenció a la ciutadania.

El nostre lloc web ha de ser una finestra a l’actualitat d’Ascó com a canal de comunicació de les notícies més destacades que genera la institució, però també com un referent informatiu de les activitats organitzades a Ascó i que són un reflex de la vitalitat del dia a dia del nostre poble.

Al mateix temps, des de la web hem de seguir promovent l’ús de la seu electrònica de l’ajuntament i facilitar els tràmits als ciutadans. Cada cop són més les gestions que es poden dur a terme des de casa i amb un clic, per tant, ampliem els canals per mantenir el vincle entre l’ajuntament i els convilatans.

Un altre dels punts que creiem necessari impulsar és la transparència. Un govern obert és un compromís del nostre equip, per això, la web ha de ser una eina de proximitat i de rendició de comptes de la nostra gestió envers vosaltres.

A tots els qui visiteu aquest lloc web i no sou veïns d’Ascó, us convido a convertir en real la visita virtual. Som un poble obert i hospitalari, que té molts encants –naturals, patrimonials i culturals- i amb un programa d’activitats atapeït. Per tant, us animo a consultar els apartats de turisme i d’història de la vila i a buscar un lloc a l’agenda per compartir amb nosaltres.

Des d’aquest racó a la vora de l’Ebre, us saluda cordialment,

MIQUEL ÀNGEL RIBES i JORNET
Alcalde d’Ascó