La Residència d’avis d’Ascó és un centre compromès amb el benestar de la gent gran. Disposa d’un complet equip de professionals que ofereixen un tracte personalitzat i adaptat a les necessitats socials i assistencials dels interns.

Disposa de 16 habitacions individuals i 12 dobles, totes exteriors i totalment equipades. Les habitacions incorporen llits elèctrics d’última generació, televisió, telèfon, climatització i totes les mesures de seguretat que garanteixen el seu benestar les 24 hores del dia.

La Residència permet compaginar la independència amb els beneficis de la vida comunitària.

NIF: A43647809

Tipus d’ens: Societat mercantil participada íntegrament per l’entitat local

Direcció: Carrer Residència, 2
43791 ASCÓ

Telèfon: 977 40 65 05

Fax: 977 40 51 00

Horari: De dilluns a diumenge de 10h a 13h i de 17h a 20h.

CODIS DIR3
Codi oficina comptable: LA0013042
Codi unitat tramitadora: LA0013042
Codi òrgan gestor: LA0013042

Atenció permanent
La prioritat és la salut dels residents, ja que està controlada en tot moment per l’equip mèdic i d’infermeria especialitzat en l’atenció geriàtrica i gerontològica.

Alimentació adaptada
La Residència compta amb cuina pròpia preparada per elaborar dietes adaptades als requeriments que el resident pugui necessitar.

Fomentar la rehabilitació per mantenir l’autonomia
La Residència disposa d’un servei de rehabilitació que garanteix un correcte desenvolupament de l’envelliment, alhora que es fomenta el manteniment de l’autonomia.

Incentivar la relació social
Fomentar les relacions socials entre els residents forma part de la filosofia de la Residència. Aquesta disposa d’un servei d’animació cultural i de treball social per incentivar la relació social i mantenir l’autoestima, mesures que ajuden a prevenir l’envelliment prematur.

Serveis complementaris
Perruqueria, podologia, estètica, etc. tots aquests serveis es poden trobar a la Residència mitjançant petició prèvia.