L’equip Juvenil Femení del Club Handbol Ascó ja té assegurat el bitllets per als sectors del Campionat d’espanya, després que dissabte passés a semifinals després d’imposar-se a l’OAR Gracia Sabadell.
Un cap de setmana d’infart amb un doble enfrontament amb l’OAR Gracia Sabadell per als quarts de final. Dissabte les gracienques es van imposar per 31 a 29, però en el partit de tornada les riberenques es van asegurar plaça amb un resultar de 27 a 23.
Un recorregut en el que el conjunt del tècnic asconenc Pau Lanceta ha estat al capdavant dels 16 millors equips de la Lliga Catalana Juvenil Femenina. Des d’inici de temporada les verdes han destacat com a primeres de grup, amb victòries contra el CH Vilanova del Camí i Handbol ribes a la fase classificatòria.
Va ser precisament contra el CH Vilanova del Camí, i on de nou es va imposar amb claredat en els dos partits -aquest cop a vuitens-, que li van permetre jugar els quarts de final de la lliga catalana.
Amb semifinals ja a la butxaca, ara li tocara jugar aquest proper cap de setmana contra Avannubo Bm. La Roca per decidir si el conjunt asconenc pot classificar-se per a la gran final.
Imatges: Antonio Martínez