El musical UNA ALTRA ESTRENA! va fer una parada Ascó dins la seva gira per ateneus i teatres de Catalunya. Els espectadors van poder gaudir d’una tarda entretinguda escoltant els clàssics dels grans musicals interpretats per Sus4 Companyia.

“Sus4 una companyia jove de teatre, que es dedica a viatjar per tot Catalunya creant musicals a mida ha arribat tard i la companyia es veu obligada a improvisar un musical amb tots els elements que tenen a l’abast.”

Aquest és l’argument de l’obra de teatre musical Una Altra Estrena que el passat dissabte 24 d’abril es va poder veure a Ascó. Un espectacle familiar i participatiu on es van poder escoltar grans temes de musicals coneguts i descobrir mil maneres de fer teatre musical en un espectacle en el qual el públic tenia un paper força important.

L’espectacle prometia no deixar indiferent a ningú, i fins i tot hi va haver una BATALLA entre musicals catalans i anglosaxons. El públic decidia quins eren els millors!

L’obra comptava amb la representació de més de 50 peces de musicals coneguts i no tan coneguts entre ells: Els miserables, Mar i Cel, Chicago, Cabaret, Grease, Evita, Jesucrist Superstar, entre d’altres.

Sus4 va omplir el casal municipal amb quasi 200 persones, la qual cosa va fer evident l’interès de la població pels espectacles de teatre musical.