EL CASAL BATEGA A RITME DE “CAMUT BAND”

Aquest any, Ascó ha bategat fins l’últim dia de Festa Major. Els últims convidats a passar per la programació del 2021 van ser Camut Band, que el passat diumenge 22, a ritme de claqué i percussió, van omplir el Casal Municipal de ritmes i sons per tots els gustos.

Amb “Big Drums”, la formació de Barcelona ens va proposar un joc virtuós on es fusionen el tap dance, la percussió africana i els ritmes cantats, intercanviant-se constantment els papers i fent valdre la seva gran habilitat a l’hora de crear atmosferes màgiques i captivadores. Camut Band també va jugar la brillant carta de la interacció amb el públic, fent-los partícips en la creació de les seqüències rítmiques a través d’un joc de pregunta-resposta que, tot i ser una mica complicada per algú principiant en la matèria, la vila d’Ascó va saber assimilar amb una fluïdesa sorprenent.

La música no només ens arriba de la forma més esperada, sinó que engloba molts altres formats. La proposa d’Ascó Batega per la Festa Major d’aquest any ens ho demostrat portant-nos artistes tant diversos entre sí que qualsevol persona ha pogut trobar el seu espai per disfrutar.