“EL KANKA” S’EMBUTXACA EL PÚBLIC DEL CASAL

El passat dissabte 21 d’agost, el Casal Municipal va obrir les seves portes per acollir el segon dels concerts programats dins del marc del Festival Ascó Batega d’aquest any, a càrrec de El Kanka, artista espanyol que va fer una petita parada a la vila d’Ascó durant la seva gira 2020 – 2021.

El cantautor de Màlaga, que arrossega ja una llarga trajectòria professional, ens va oferir un viatge pel seu extens repertori, acompanyat de la seva banda, i presentant-nos els seus temes més coneguts, com “Lo mal que estoy (y lo poco que me quejo)” o “Canela en rama“. Cal destacar la soltesa del cantant i els seus músics, que entre cançó i cançó, anaven conduint i entretenint als assistents al concert, a través d’anècdotes i acudits, per una atmosfera de proximitat i senzillesa que caracteritzen la música de El Kanka, que es va posar el públic a la butxaca amb només els tres primers acords de guitarra.

Torna a quedar palesa, doncs, la importància i el benefici d’apostar per la música en directe i més amb artistes del nivell dels programats aquest estiu gràcies a la proposta cultural que ens ha preparat Ascó Batega.