L’Ajuntament d’Ascó posa a disposició de la població la possibilitat de gestionar el DNI i/o la seva renovació a les instal·lacions municipals amb el desplaçament a Ascó d’una unitat mòbil del cos de la Policia Nacional.

Per aquest motiu cal emplenar un formulari per poder inscriure’s i demanar aquest servei o trucar a l’Ajuntament en horari d’oficina.

Una vegada es generi un volum de sol·licituds suficient es concretarà el dia i hora que es desplaçarà a Ascó la unitat mòbil del cos de la Policia Nacional i s’avisarà a totes les persones que s’hagin inscrit.

Us recordem que:

– El DNI cal renovar-lo dins dels últims 180 dies de vigència.

– En cas de sostracció, pèrdua, deteriorament o mal funcionament del xip electrònic, s’haurà de renovar com més aviat millor, i obtindrà un nou document amb la seva validesa total quan quedin menys de 90 dies per a la seva caducitat.

– El DNI és pot renovar 180 dies abans que caduqui. Això vol dir que si al DNI li queden menys de 6 mesos de vigència, ja es pot renovar.

Per això totes les persones que tinguin el seu DNI en fase d’expiració es podran renovar el DNI a Ascó sense necessitat de desplaçar-se fora de la població, a partir del pròxim dilluns dia 13 de novembre.

Enllaç al formulari:

– https://forms.gle/GLzkrWmCfubewPh97