A les passades festes de Nadal els usuaris i les usuàries de la Residència d’Avis d’Ascó van disposar d’una tauleta gentilesa de l’Ajuntament d’Ascó que va permetre mantenir trobades en línia entre els residents i les famílies durant les vacances de Nadal, i poder fer-ho d’una forma àmplia.

El lliurament d’aquest dispositiu mòbil no és la primera iniciativa d’aquest tipus que es du a terme al centre, ja que segons la regidora de Benestar Social i Gent Gran, Aida Roigé, “se suma a d’altres ja realitzades durant el confinament i la fase de represa per poder facilitar la interacció d’aquestes persones amb els seus familiars”.

Primeres vacunes a la Residència

El passat 5 de gener va iniciar-se la primera fase de vacunació contra la Covid-19 a la Residència d’Avis. Un equip de sanitaris va desplaçar-se a la població per vacunar a un total de 20 persones (10 usuaris i 10 treballadors/es) en aquesta primera remesa, mentre que la resta van ser vacunades el passat 12 de gener. Passades tres setmanes ja es podrà subministrar la segona, i última, dosi de la vacuna, aconseguint d’aquesta manera, la immunitat tant dels residents com del personal. Afortunadament, i fins a la data, no hi ha hagut cap positiu entre la quarantena d’avis i àvies del centre.