LA “80’S SYMPHONIC DE L’ORCA” DONA EL TRET DE SORTIDA A L’ASCÓ BATEGA

El passat 3 de juliol es va donar el tret de sortida a la primera edició de l’Ascó Batega Cultura amb la participació de la 80’s Symphonic de l’Orquestra Simfònica del Reial Cercle Artístic de Barcelona (ORCA). Aquest primer espectacle va omplir el Casal Municipal de la vila amb versions orquestrals dels temes més famosos de la música pop dels 80, passant per artistes com ABBA, Michael Jackson i Madonna.

Prop de 200 persones van bategar al ritme d’aquestes melodies tan conegudes en un concert carregat de vàries sorpreses que no van deixar a ningú indiferent. Sota la direcció de Dani Mestre -la complicitat del qual va ser indispensable pel funcionament de l’espectacle-, el conjunt format per 15 músic de corda i piano van interpretar tots els arranjaments per deixar-nos escoltar aquestes cançons que tots coneixem d’una forma diferent.

Amb aquest primer espectacle programat a l’Ascó Batega Cultura s’engega la proposta cultural que marcarà la línia que trobarem aquest estiu, amb artistes per tots els gustos i apostant sempre per la màgia de la música en directe.