L’Ajuntament d’Ascó opta als premis @aslan, una convocatòria que vol posar en valor experiències que impulsen les noves tecnologies i la transformació digital a l’administració. Des de fa tres anys, aquests premis reconeixen l’esforç d’organismes i empreses públiques amb la implantació de noves tecnologies per poder prestar millors serveis a la ciutadania, millorar l’eficiència i optimitzar costos.

L’Ajuntament d’Ascó hi pren part amb la candidatura sobre la gestió de l’aforament de les piscines municipals, que ha estat acceptada per l’associació @aslan, que és qui promou els guardons. En aquest concurs hi poden prendre part les diferents administracions de l’estat espanyol. La candidatura i tota la informació referent a aquest projecte presentat es pot consultar en el següent enllaç: https://aslan.es/aforo-piscinas-municipales/

L’organització va obrir recentment el període de presentació de candidatures a projectes de digitalització de l’administració pública i es podran realitzar les votacions dels projectes fins el 31 de desembre del 2021.

@aslan és una associació sense ànim de lucre formada per 152 empreses tecnològiques. Units per la innovació, des de fabricants a proveïdors de serveis gestionats, troben dins de l’associació un entorn neutral i àgil per a dinamitzar el mercat i divulgar noves tecnologies amb la xarxa: CiberSecurity | Intelligent Network | Data Management & AI | Cloud & Data Center | Digital WorkSpace.

En aquesta edició es valoraran especialment els casos d’èxit que estiguin alineats amb els objectius dels Fons Next Generation EU, així com aquells projectes realitzats en àmbits tecnològics com el lloc de treball digital, la ciberseguretat o la integració amb els serveis públics des del núvol, que han permès reduir l’impacte de la crisis del COVID19 i han produït avenços sense precedents amb la digitalització dels serveis a la ciutadania.

#PremiosAAPP #ciudadania
#smartcities #serviciopublico
#smartcity #iot
#piscinas #verano