Presentació

L’Oficina de Desenvolupament Local d’Ascó (coneguda com a ODL) és la principal eina del Consistori d’Ascó a l’hora de dinamitzar l’economia i l’activitat laboral local. Aquest servei s’ofereix des de les recepcions de la Nau Tecnològica i del Viver d’Empreses, des del qual també es fa gestió del Centre de Formació Josep Mur.

Reglament de la Nau Tecnològica i del Viver d’Empreses

 

Serveis

Empreses i comerços

Des de l’ODL es manté contacte amb empreses i comerços de la població, així com amb les empreses que ocupen els despatxos dels edificis que aquesta gestiona, per tal de donar-los suport alhora de:

  • conèixer les novetats del seu sector en matèria de subvencions
  • millorar les seves habilitats i capacitats amb l’organització de tallers i formacions
  • gestionar les seves vacants de personal realitzant-ne la seva publicitat, difusió i intermediació
  • cobrir la seva necessitat d’espai per a la realització de formacions, assemblees i reunions

Per poder rebre informació és necessari complimentar i retornar el formulari adjunt als correus de Contacte.

Formulari empreses

Plataforma d’Ocupació i Formació

Com a resultat d’aquest suport se’n deriva, a la vegada, el suport a aquelles persones en recerca de feina. L’ODL posa a disposició d’aquestes la Plataforma d’Ocupació i Formació, eina web que afavoreix que les persones candidates puguin participar a:

  • els diversos processos de selecció que es tinguin actius
  • les diferents formacions, ocupacionals o continues, que es realitzen al llarg de l’any al Centre de Formació Josep Mur

Plataforma

Per poder formar part de la Plataforma i accedir a les oportunitats laborals i formatives actives és necessari complimentar i retornar el formulari adjunt als correus de Contacte.

Formulari candidats

Avís Legal – Política de Privacitat – Condicions legal

Formació 360º

Tota formació compta amb personal qualificat i, en la seva majoria, son 100% subvencionades. Aquestes, organitzades per l’Ajuntament d’Ascó i/o altres entitats formatives en col·laboració amb el Consistori Municipal, ajudaran a:

  • les persones candidates: aquestes aconseguiran aquelles habilitats i competències que cerquen les empreses de l’entorn, millorant d’aquesta manera la seva competitivitat i opcions a ser seleccionades a les diferents ofertes de treball.
  • les empreses i comerços: aquestes tindran la possibilitat de formar-se gràcies a la formació continua, tallers i altres, els quals els permetrà actualitzar i ampliar els seus coneixements i, alhora, fer networking.

Per poder participar de les diferents ofertes formatives és necessari complimentar i retornar el formulari adjunt als correus de Contacte.

Formulari candidats

Avís Legal – Política de Privacitat – Condicions legals

 

Ubicació i Contacte

Nau Tecnològica

Carrer del Mirador, 3A 

977406067 – viver@asco.cat

Viver d’Empreses i Centre de Formació Josep Mur

Ronda de l’Energia, s/n

977406009 – odl@asco.cat

L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9 a 15 i de 16 a 18 hores prèvia concertació de cita.

Sol·licitud de cita prèvia via Seu Electrònica