NI LA PLUJA ATURA A “PEPPER & SOUL”

Tot i les inclemències meteorològiques, el passat 31 d’agost va tenir lloc el concert de Pepper & Soul al Casal Municipal d’Ascó (originalment estava programat per fer-se a la plaça del Riu, però la pluja va obligar a traslladar-lo de localització). Aquest concert tanca la primera edició de l’Ascó Batega Cultura, la primera de les etapes de la proposta cultural que ens acompanyarà durant tot l’estiu.

El quartet de Tarragona ens va demostrar el seu potencial amb un repertori ple de versions de grans èxits com un emotiu “Purple Rain” de Prince, o un enèrgic “I Wanna Dance With Somebody” de Whitney Houston. L’espectacle, que navega entre el jazz-soul i el rythm and blues, també aporta diferents atmosferes quan despulla la banda i deixa els dos membres originals de la formació sols a l’escenari i ens regalen un moment íntim i màgic, demostrant un cop més el virtuosisme dels intèrprets.

Pepper & Souls ens va regalar, doncs, una vetllada màgica i nostàlgica, plena de records i matisos que van connectar immediatament amb el públic, que es va veure atrapat dins d’aquesta experiència única de manera inevitable.

Ascó Batega Cultura s’acaba, però la proposta cultural continua amb el Festival Ascó Batega, que ens portarà artistes com Oques Grasses, Stay Homas i Buhos; i amb Ascó Batega – Festa Major, amb noms com Suu, El Pot Petit i Guiu Cortés.