L'Ajuntament d'Ascó signa el Conveni Corner per promocionar el poble a fires turístiques

30/01/2018

El regidor de Turisme de l'Ajuntament d'Ascó, Josep Jaimot, va signar dimarts 30 de gener el 15è conveni Corner pel qual 14 ens turístics públics i privats de les Terres de l'Ebre promocionaran de forma conjunta el territori en fires, tant de l'Estat espanyol com internacionals, durant el 2018.

La Diputació de Tarragona és la institució promotora d'aquest acord gràcies al qual les Terres de l'Ebre assisteixen a fires i workshops juntament amb l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat. A més de l'Ajuntament d'Ascó també el van signar els Ajuntaments d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Amposta, Camarles, Deltebre, Sant Carles de la Ràpita, Tortosa, Jesús Activitats i Serveis, els Consells Comarcals de la Ribera d'Ebre, Montsià i la Terra Alta i l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre.

Les accions que es duran a terme a través del paraigua del conveni Corner compten amb un pressupost que es comparteix entre tots els integrants de forma proporcional. S`estableix que es participarà a les fires WTM que es fa a Londres; Navartur, a Pamplona; B.Travel, a Barcelona i a Fitur que es convoca a Madrid. També es realitzaran campanyes de publicitat a mercats emissors de turistes a les Terres de l'Ebre on es difondran els recursos i productes turístics més importants.

A la signatura, que es va dur a terme al Patronat Municipal de Turisme de Gandesa, hi van assistir el president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer, i els representants polítics de tots els organismes signants.