“OQUES GRASSES” CONSOLIDA L’ÈXIT DEL FESTIVAL ASCÓ BATEGA

Una de les propostes del Festival Ascó Batega que ha despertat més expectació aquest estiu és clarament el concert d’Oques Grasses, que va exhaurir les entrades de manera gairebé instantània. Finalment, el passat dissabte 21 d’agost, el concert es va materialiltzar a l’escenari del carrer Joan XXIII.

Oques Grasses, una dels grups per excel·lència del panorama musical català, va apropiar-se del l’escenari per oferir-nos “A tope amb la vida“, la gira de presentació del seu últim àlbum amb el mateix nom. La banda ens va conduir per temes nous com “Bye Bye” o “Petar-ho” sense oblidar tampoc aquelles cançons que els han fet coneguts arreu del territori català, com ara “Cul” o “In the night“, entre molts altres. No es pot no mencionar la participació de Miquel Biarnés, membre de la banda i veí d’Ascó, que tornava a casa amb el grup que l’ha impulsat a la fama.

La força i l’energia d’Oques Grasses ha estat l’ingredient clau per consolidar l’èxit de la proposta cultural del Festival Ascó Batega, que encara la recta final de la seva primera edició, preparant-se per rebre l’últim dels artistes que ens acompanyaran aquest estiu, Stay Homas.