“STAY HOMAS” TANCA EL FESTIVAL ASCÓ BATEGA 2021

El passat divendres 10 de setembre el Festival Ascó Batega es va acomiadar amb la participació d’un dels grups revelació dels últim anys, Stay Homas, que ens va oferir el seu repertori a l’escenari instal·lat al carrer Joan XXIII.

El trio català, que es va donar a conèixer amb els seus vídeos virals a Instagram durant el confinament a causa de la COVID-19, va fer una parada dins del seu tour a la vila d’Ascó per oferir-nos els èxits que més s’han cantat aquests últims mesos, com “The Bright Side”, “Volveré a empezar” i “In The End”. El públic de Joan XXIII va entregar-se totalment a aquest últim concert programat a l’estiu per part d’Ascó Batega, cantant i ballant (sempre seguint amb les mesures de seguretat) en tot moment.

Fins aquí arriba, doncs, aquesta primera edició d’Ascó Batega, que ens ha deixat moments memorables com la cantada d’havaneres vora el riu de Les Anxovetes, el Casal Municipal cantant a ritme de El Kanka, o l’escenari del carrer Joan XXIII amb artistes tan diferents com Oques Grasses, El Pot Petit o Stay Homas.