UN “GUIU CORTÉS” MOLT PERSONAL VISITA ASCÓ

Ascó Batega també ha volgut posar el seu granet de sorra a la Festa Major de la vila. Aquest passat dijous 19 d’agost, el primer dels concerts emmarcats dins d’aquesta proposta va tenir lloc a la plaça del Riu, on Guiu Cortés ens va oferir el seu repertori més íntim en format acústic amb l’Ebre com a fons d’escenari.

El cantautor del Guinardó, més conegut pel seu nom artístic “El Niño de la Hipoteca“, ens va presentar el seu projecte més actual i sincer, on deixa enrere el seu pseudònim per llençar-se en solitari a interpretar els seus temes del seu nou EP titulat “3 héroes y 1 villano”. Acompanyat només de la seva veu i la seva guitarra, Guiu Cortés ens va acompanyar durant la tarda amb les seves cançons més personals on explica la seva història a través de melodies properes a la música folk.

Els espectadors de la plaça del Riu van poder, d’aquesta manera, conèixer una mica més de prop els secrets d’aquest defensor de la música en directe, element que caracteritza aquesta proposta cultural que ens acompanyarà tot l’estiu.